Om oss

Ont-i-ryggen.Info är en webbplats med målet är att hjälpa människor med ont i ryggen att lära sig mer om varför man kan ha ryggproblem.

Vi ger även tips om träning, egenbehandling, produkter, behandlingar eller tjänster inom friskvård som vi tror kan vara till hjälp vid ryggproblem.

Men det är viktigt att förstå att webbplatsen drivs som en affärsmässig verksamhet. Vi vill vara öppna och ärliga med att många av de länkar som finns på hemsidan ger oss inkomster i form av provision för eventuella inköp som du gör.

Vi marknadsför dock endast produkter som vi undersökt och verkligen tror kan ge ett värde till någon som har ont i ryggen. Vissa produkter har vi egen erfarenhet av genom att att ha prövat som privatpersoner eller som praktiserande kroppsterapeuter inom friskvårdsbranschen.

Vi har inte fått några gratisprodukter eller tjänster i gengäld av de företag som säljer produkterna. Den enda ersättning vi fått är de provisioner man får genom att någon köper en produkt.

Informationen på denna webbplats bör inte ses som medicinsk rådgivning. Innehållet är endast för informationssyfte och inte avsedd att ersätta kontakt med läkare eller annan kvalificerad personal inom vården. Kontakta alltid vården om du har frågor som rör ditt medicinska tillstånd.

Hör gärna av dig via vårt kontaktformulär om du har frågor eller feedback på/om innehållet eller produkterna.